Enkel och snabb installation

På Skylink gör vi det enkelt för dig. Med vårt erbjudande ”porttelefoni som tjänst” levererar vi allt ifrån hårdvara till hosting och support i kombination. Separat server och programvara behövs inte –allt är redan paketerat i systemet och det är smidigt att ansluta fler fastigheter och dörrmiljöer till systemet. Ingen dyr start-up kostnad – allt du behöver ingår i månadskostnaden!

Slipp nyckelkaos och krångel

Använd appen istället! Med Skylink Cloud kan du ­öppna dörren med appen eller genom att skanna appen mot ­portelefonen. Med ett knapptryck i appen kan de boende släppa in besökare, postombudet, hantverkaren eller andra gäster – utan att behöva vara hemma eller behöva lämna ut nycklar till tillfälliga besökare.

Ta emot besök säkert och ­smidigt med live video

Live videostream från porten gör det enkelt att se vem som kommer på besök – och ger lägenhetsinnehavaren en känsla av kontroll och säkerhet. För att släppa in besökaren krävs bara en knapptryckning i appen. Ingen dyr start-up-kostnad – allt du behöver ingår i månadskostnaden!

Administrera vart du än
befinner dig

Skylink Cloud nås från vilken webbläsare som helst. Via ­datorn, surfplattan eller din smartphone. Allt som behövs är en internetuppkoppling. Du slipper kostsamma besök av ­elektriker och kan enkelt underhålla och administrera ­s­ystemet hemifrån – ett effektivt sätt att spara både tid och pengar.

Användarvänligt gränssnitt

Det moderna systemet har ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att komma igång och appens tydliga navigation gör det enkelt att ta emot samtal från porttelefonen.

Under utveckling

Skylink Cloud är under ständig utveckling och kommer bara att bli bättre och bättre. Befintliga funktioner kommer att förbättras och nya kommer att läggas till. 

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så ringer vi upp dig och berätta mer.